Voeding

Voeding de een wil het gebruiken om af te vallen, de ander wil het gebruiken om aan te komen of spiermassa op te bouwen en weer een ander om lichamelijke klachten te verhelpen!

Waarom is voeding zo belangrijk?

Je kan nog zo’n dure auto hebben, maar gooi je er verkeerde brandstof in.. dan werkt deze auto ook niet. Zo werkt het ook met ons lichaam! Het nadeel is dat ons lichaam op minder goede brandstof nog wel functioneert en we zo denken dat we niets hoeven aan te passen. We weten vaak niet beter en dus vinden we het niet nodig. We ervaren het pas wanneer je dus iets aanpast in je voedingspatroon. Bij Health & Performance Gelderland zit een voedingsadvies bij je abonnement inbegrepen.

Het voedingsadvies

Allereerst bespreken we je huidige eetpatroon. Jouw manier van leven en wat je wel of juist niet lust, bepaalt ook wat er mogelijk is. Vervolgens bespreken we je persoonlijke doel wat jij graag met het veranderen van je voedingspatroon wil bereiken. Op basis hiervan stellen we een voedingsadvies op dat aansluit bij jouw wensen, zodat je dit kan volhouden en de kans van slagen groter is. Bij het opstellen van een voedingsadvies vinden wij het belangrijk dat je ook zelf kennis krijgt van gezonde voeding in plaats van alleen het overnemen van onze adviezen. Op deze manier krijg je ook een stukje basiskennis over voeding.

Voedingsbegeleiding

Heb jij een specifiek doel voor ogen wat jij echt graag wil halen? Heb jij ook veel voor over om dit te behalen? Dan gaan wij via personal coaching aan de slag! Wij zorgen ervoor dat jij dan echt het desbetreffende resultaat gaat behalen.We maken afspraken om te meten en planning coachingsmomenten om de voortgang te bespreken. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om bij vragen een WhatsAppbericht te sturen naar je coach. Hier zitten echter wel kosten aan verbonden, omdat de begeleiding veel intensiever is. Wil je meer informatie hierover? Vul dan ons contactformulier in.