Voeding & Balans

WAAROM IS VOEDING ZO BELANGRIJK?

Je kan nog zo’n dure auto hebben, maar gooi je er verkeerde brandstof in.. dan werkt deze auto ook niet. Zo werkt het ook met ons lichaam! Het nadeel is dat ons lichaam op minder goede brandstof nog wel functioneert en we zo denken dat we niets hoeven aan te passen. We weten vaak niet beter en dus vinden we het niet nodig. We ervaren het pas wanneer je dus iets aanpast in je voedingspatroon. Bij Health & Performance Gelderland zit een voedingsadvies bij je abonnement inbegrepen.

HET VOEDINGSADVIES

Allereerst bespreken we je huidige eetpatroon. Jouw manier van leven en wat je wel of juist niet lust, bepaalt ook wat er mogelijk is. Vervolgens wordt er gekeken naar jouw persoonlijke doel. Wat wil jij graag bereiken en hoe kunnen we het voedingspatroon hierop aanpassen. Op basis daarvan maken wij een voedingsadvies. De kans van slagen zal groter zijn, aangezien deze aansluit bij jouw wensen en gericht is op het behalen van jouw doelstelling. Bij het opstellen van een voedingsadvies, vinden wij het belangrijk dat je ook inzicht krijgt over gezonde voeding. Zodat je ook zelf een stukje basiskennis krijgt over waarom je iets juist wel of niet moet doen en je dus ook op andere momenten de juiste beslissing kunt nemen.

VOEDINGSBEGELEIDING

Heb jij een specifiek doel voor ogen wat jij echt graag wil halen? Heb jij hier ook veel voor over om dit te behalen? Dan gaan wij via personal coaching aan de slag! Wij zorgen ervoor jij je doel bereikt! We maken afspraken om te meten en plannen coachingsmomenten om de voortgang te bespreken. Daarnaast is het ook altijd mogelijk om bij vragen een WhatsAppbericht te sturen naar je coach. Hier zitten echter wel kosten aan verbonden, omdat de begeleiding veel intensiever is. Onder trajecten vindt je meer informatie hierover. Heb je nog vragen? Vul dan ons contactformulier in.