Fitness

FITNESS IN AALTEN – De plek voor kwalitatieve en verantwoorde fitness

Welkom bij onze fitness in Aalten, waar we jou helpen om op een verantwoorde manier aan je lichaam te werken. Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur van Hammerstrength, bekend om zijn kwaliteit en robuustheid, maar vooral om het juiste bewegingspatroon voor onze spieren. Zo kan jij op een effectieve manier jouw lichaam trainen.

Naast de nieuwste apparatuur, bieden wij ook veel ruimte voor vrije oefeningen. Zo hebben wij maar liefst acht squatrekken en zes vrije plekken om gewichten te tillen. Verder vind je bij ons dertig fitness apparaten en tien plekken om pull ups te doen. Bij onze fitness kan iedereen werken aan het behalen van zijn of haar doelen.

Bij ons draait het niet alleen om het behalen van individuele doelen, maar ook om een goede sfeer en het hebben van plezier tijdens het trainen. Wij vinden het belangrijk dat jij met plezier komt sporten, zodat je niet met tegenzin naar de fitness hoeft te gaan.

Om gerichter te trainen, kan je bij ons een trainingsschema aanvragen. Samen met een van onze fitnessinstructeurs bepaal je jouw doel en bespreek je welke wensen je hebt en hoe vaak je wil komen trainen. Vervolgens wordt er een trainingsschema opgesteld dat na zes tot acht weken vernieuwd wordt om afwisseling te behouden en het optimale resultaat te behalen.

Wil jij graag weten hoe het trainen bij ons in de fitness is en hoe wij jou kunnen helpen met het behalen van jouw doelen? Kom gerust een keer langs bij onze fitness in Aalten of maak een afspraak met een van onze medewerkers. Wij staan voor je klaar en helpen jou graag verder!