Onze visie

In 2012 zijn wij begonnen met het aanbieden van personal trainingen en enkele small group trainingen. Onze passie is en was om mensen te helpen met het bereiken van zijn of haar doelen. Personal training is een fantastische manier om die doelen te bereiken. Het is echter ook een wat duurdere manier dan een andere vorm van sport.

Geen kleine regeltjes bij het afsluiten van een abonnement, lekker sporten, doelen bereiken en gezellig koffie drinken! Veel moeilijker moeten wij het niet maken;)

Wij waren ons er ook van bewust dat dit niet voor iedereen betaalbaar is. Om toch iedereen de kans te geven wel zijn of haar doelen te behalen met goede begeleiding, hebben wij gezocht naar een methode die dit aanbiedt en tevens efficiënt is. Daarom hebben wij in 2014 besloten om met CrossFit te beginnen. CrossFit is een zeer efficiënte trainingsmethode die gegeven kan worden in kleine groepen, die draaien om het verbeteren van de algehele fitheid en om een stuk gezelligheid. Wij hebben ervoor gekozen dat er maximaal 14 mensen per les kunnen inschrijven.

In 2017 kwamen wij echter tot de conclusie dat CrossFit efficiënt en gezellig is, maar dat er ook mensen zijn die gewoon lekker willen fitnessen. Wij hebben daarom tot aan 2019 ons pand aan de landbouwstraat 2 in Aalten verbouwd tot een compleet sportgebouw,
waarbij begeleiding, kwaliteit, kennis en gezelligheid centraal staat. Tegenwoordig is het mogelijk om bij ons te CrossFitten, fitnessen, survivallen, personal training, en coaching te volgen.

Net als in 2012 werken wij nog steeds vanuit onze passie om mensen te helpen bij het bereiken van zijn of haar doelen. Ondanks dat we groeien in leden, en we meer faciliteiten krijgen proberen wij nog steeds iedereen persoonlijk te spreken en te kennen.
Geen kleine regeltjes bij het afsluiten van een abonnement, lekker sporten, doelen bereiken en gezellig koffie drinken! Veel moeilijker moeten wij het niet maken;)

Jaap Sijtsema & Ellen Gussinklo