Onze visie

In 2012 zijn wij begonnen met het aanbieden van personal trainingen en enkele small group trainingen. Onze passie is om mensen te helpen met het bereiken van zijn of haar doelen. Personal training is een fantastische manier om die doelen te bereiken. Maar Personal Training is ook kostbaar.

Geen kleine regeltjes bij het afsluiten van een abonnement, lekker sporten, doelen bereiken en daarna ontspannen en gezellig koffie drinken! Let’s make it happen.

Wij waren ons ervan bewust dat dit niet voor iedereen betaalbaar is. Om toch iedereen de kans te geven zijn of haar doelen te behalen met goede begeleiding, hebben wij gezocht naar een methode die dit aanbiedt en tevens efficiënt is. Daarom hebben wij in 2014 besloten om met CrossFit te beginnen. CrossFit is een zeer efficiënte trainingsmethode die gegeven wordt in kleine groepen. Hierbij draait het om het verbeteren van de algehele fitheid en gezondheid, met daarnaast een stuk gezelligheid, omdat je het met z’n allen doet. Wij hebben ervoor gekozen dat er maximaal 12 mensen per les kunnen inschrijven.

In 2017 kwamen wij echter tot de conclusie dat CrossFit efficiënt en gezellig is, maar dat er ook mensen zijn die gewoon lekker willen fitnessen. Wij hebben daarom tot aan 2019 ons pand aan de landbouwstraat 2 in Aalten verbouwd tot een compleet sportgebouw,
waarbij begeleiding, kwaliteit, kennis en gezelligheid centraal staat. Tegenwoordig is het mogelijk om bij ons te CrossFitten, fitnessen, personal trainingen coaching en Powermama te volgen. Naast de pogramma’s bieden wij voedingsadvies op maat aan, wat kan variëren in kleine aanpassingen in leefstijl met veel resultaat, tot specifieke, berekende voedingsschema’s.

Net als in 2012 werken wij nog steeds vanuit onze passie om mensen te helpen bij het bereiken van zijn of haar doelen. Ondanks dat we groeien in leden, en we meer faciliteiten krijgen proberen wij nog steeds iedereen persoonlijk te spreken en te kennen.
Geen kleine regeltjes bij het afsluiten van een abonnement, lekker sporten, doelen bereiken en daarna ontspannen en gezellig koffie drinken!

Team Health & Performance